අග්ගල aggala

අග්ගල

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

නාඩු 250g
පැණි
ගම්මිරිස් කුඩු
ලුණු

ක්‍රමය

හාල් බැඳ කුඩු කර පෙනේරයකින් හලා ගන්න.
පැණි බඳුනක ලා ලිපතබාගන්න.
ලුණු ටිකක් ද මිශ්‍ර කරන්න.
උකුවන තෙක් ළිප තබා හැඳි ගාන්න.
හාල් පිටි වලට ගම්මිරිස් මිශ්‍ර කර පැනි වලට දමා කලවම් කර නිවෙන්නට පෙර ගුලිකරන්න.
ඉන්පසු සාදාගත් ගුලි හාල් පිටි වල දවටා ගන්න.